Orbay Interim Financials
Moving forward

Onze ervaringen

Door de ruime ervaring die wij hebben opgedaan binnen diverse organisaties, zowel binnen accountantskantoren als corporate omgevingen, en in diverse functies, zijn wij gegroeid tot flexibele, vakinhoudelijk sterke en snel inzetbare finance professionals.


Bij diverse (beursgenoteerde) ondernemingen hebben wij toegevoegde waarde geleverd bij het opstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen, maandafsluitingen, implementatietrajecten, audit trajecten en het efficiënter inrichten van processen. Door onze vaktechnische bagage en werkervaring zijn wij in staat om in vrij korte tijd systemen en werkzaamheden eigen maken. Onze achtergrond binnen de Accountancy werkt als ijzersterke fundering met betrekking tot accounting werkzaamheden. Tevens hebben wij ervaring met het deelnemen aan en het leiden van implementatietrajecten. Dit kunnen algehele ERP implementaties zijn, maar ook het implementeren van een (nieuw) accounting software.


Wij onderscheiden ons van andere interim-bureaus door onze pragmatische aanpak, uitstekende accounting kennis en onze hands-on mentaliteit. De finance professionals binnen Orbay Interim Financials zijn gedreven, hebben de juiste kennis en ervaring en een gezonde dosis humor om uw organisatie bij te staan wanneer dat u goed uitkomt. 


Tot slot hebben wij meerdere trajecten met betrekking tot het jaarwerk (incl. maand- en kwartaalrapportages), belastingaangiftes (BTW, BPM, VPB) en advieswerkzaamheden succesvol afgerond. Hierdoor kunnen wij een oplossing bieden voor pieken tijdens o.a. de jaarafsluiting, begrotingscyclus, voorbereiden en leiden van een audit en het opstellen van jaarrekeningen. Wij zijn er van overtuigd dat wij duurzaam impact kunnen maken binnen de Finance afdeling van uw organisaties.

 

  • Arthurgroot 1
  • Rushel groot 1
  • Didier groot 1
  • Lesya groot 1